Новини

Український стартап Seadora залучив інвестиції від венчурного фонду SMRK

Український стартап Seadora залучив інвестиції від венчурного фонду SMRK. Фінансовим радником компанії по залученню Seed-раунду виступив інвестиційний бутік Soul Partners.

Сума інвестицій не розголошується.

Компанія Seadora заснована Андрієм Дрогобицьким. З жовтня Seadora доставляє свіжу рибу мешканцям Києва. Завдяки оптимізованій логістиці та відсутності посередників риба потрапляє до клієнтів через 3 дні після вилову. Компанія співпрацює напряму з рибними аукціонами та рибалками в Ісландії, Норвегії, Нідерландах, США.

Довідкова інформація

Seadora – сервіс доставки риби та морепродуктів з океану прямо на стіл. Сервіс працює в новій для України сфері SeaTech. Ця область по створенню інновацій направлена на sustainable consumption та збереження ресурсів океану. Все це спрямовано на недопущення надмірного використання природних ресурсів світових вод.

SMRK – український фонд, який займається венчурними інвестиціями в стартапи на різних стадіях розвитку. Компанія з’явилася восени 2013 року і з того часу підтримує IT-продукти, концентруючись на фінансуванні стадій seed- і Round A.

Soul Partners – український інвестиційний бутік, який займається залученням інвестицій і супроводом M&A угод переважно в сфері IT, відновлювальної енергетики і сільському господарстві.