Новини

Soul Partners допоміг залучити $68 млн. інвестицій

Soul Partners виступив в ролі спів-радника в угоді по залученню Групою компаній Creatio міноритарних інвестицій в розмірі $68 млн для посилення провідних позицій на глобальному low-code ринку.

Отримані кошти будуть спрямовані на зміцнення провідних позицій Creatio на глобальному ринку low-code рішень для управління процесами і CRM, зокрема на підсилення R&D і розвиток партнерської екосистеми в 110 країнах світу.

Група компаній Creatio, розробник low-code платформи для управління процесами і CRM, до складу якої входить Terrasoft, залучила міноритарні інвестиції в розмірі $68 млн для посилення провідних позицій на міжнародному low-code ринку. Лід-інвестором виступив фонд Volition Capital, який інвестує у швидкозростаючі технологічні компанії, що розвивають бізнес в Америці. Співінвестором виступив фонд Horizon Capital, що володіє більш ніж 25-річним досвідом підтримки зростаючих компаній у країнах Європи. Важливо підкреслити, що команда, менеджмент і стратегія компанії, а також бачення продуктів і готовність забезпечувати винятковий клієнтський досвід залишаються незмінними.

"Для нас було честю працювати з Катериною Костеревою, Олександром Поповим, Дмитром Тафінцевим. Одна така угода за п'ять. Бажаємо акціонерам Creatio і їх керівній команді стрімкого зростання - вони його заслуговують як ніхто інший", - коментує керуючий партнер Soul Partners Віталій Провоторов.

Довідкова інформація

Terrasoft — розробник low-code платформи Creatio для управління бізнес-процесами і CRM. Входить до групи компаній Creatio, штат якої налічує 600+ співробітників, а клієнти і партнери представлені в 110+ країнах світу. За оцінками Gartner і Forrester, програмні продукти Creatio займають провідні позиції на різних IT-ринках.

Soul Partners – інвестиційно-банківський бутик, який надає професійні фінансові консультації власникам бізнесу та інвесторам. Спеціалізується на залученні інвестицій, фінансування бізнесу, супроводі M&A угод та реструктиризації боргів.