Новини

Soul Partners виступив радником з продажу агрокомпанії

Компанія Monstera залучила Soul Partners в якості радника з продажу агропідприємства, що займається вирощуванням зернових у Львівській області із земельним банком близько 2 тис. га.


Ігор Верхогляд керуючий партнер Soul Partners:

"Незважаючи на невизначеність у земельній реформі, агросектор є одним з найбільш привабливих секторів для інвестування, зокрема для стратегічних інвесторів, що масштабують свою діяльність через придбання суміжних господарств".


Михайло Корилкевич засновник Monstera:

«Завдяки Soul Partners нам вдалося завершити продаж активу, який ми в пасивному режимі намагались продати вже кілька років. Переговори і структурування угоди були не простими, ми отримали більше 5 пропозицій та уклали угоду на найбільш комфортних для сторін умовах». 


Довідкова інформація 


Soul Partners – інвестиційно-банківський бутик, який надає професійні фінансові консультації власникам бізнесу та інвесторам. Спеціалізується на залученні інвестицій, фінансування бізнесу, супроводі M&A угод та реструктиризації боргів.


Monstera – багатопрофільна інвестиційна компанія заснована в 2011 році, портфель якої включає видобувні та сільськогосподарські підприємства, а також об’єкти нерухомості в західному регіоні України

2020-02-10 11:48