Новини

Soul Partners виступив радником з продажу компанії LeBoutique

Акціонери LeBoutique – одного з українських інтернет-магазинів в сегменті fashion, – залучили Soul Partners в якості радника з продажу 100% компанії. Покупцем виступила група DCH.


В 2020 році електронної торгівлі виріс більш ніж на 40% до 107 млрд грн, та очікується подальше динамічне зростання в 2021 році. Такі результати Ринок електронної торгівлі залишається найбільш динамічним та привабливим для інвесторів. 


Віталій Провоторов, керуючий партнер Soul Partners:

"Новий власник бізнесу група DCH бачить перспективу в сфері електронної комерції. За рахунок реалізації синергій із офлайновим бізнесом «Караван» та з банківськими продуктами LeBoutique отримає поштовх для розвитку".


Довідкова інформація


Soul Partners – інвестиційно-банківський бутик, який надає професійні фінансові консультації власникам бізнесу та інвесторам. Спеціалізується на залученні інвестицій, фінансування бізнесу, супроводі M&A угод та реструктиризації боргів.


LeBoutique - один із лідерів українського онлайн fashion рітейлу, реалізований як онлайн шопінг-клуб, в якому можна купити зі знижками одяг, взуття, сумки та аксесуари від відомих західних та українських брендів.


DCH - одна з найбільших українських бізнес-груп, що надзвичайно динамічно розвивається та місією якої є максимальне сприяння підвищенню глобальної конкурентоспроможності економіки України.