Новини

Soul Partners підписали договір про партнерство з проектом USAID «Економічна підтримка Східної України»

Проект USAID «Економічна підтримка Східної України» підписав договір про парнерство із Soul Partners.

У рамках співпраці Soul Partners проведе аналіз малих та середніх підприємств Донецької, Луганської та південної частини Запорізької областей, і відбере компанії, які потребують фінансування для розвитку бізнесу, а також супроводжуватиме їх на всіх етапах залучення інвестицій. 

Така підтримка дозволить компаніям Сходу та Півдня України розвинути свій бізнес, інвестувати в новітні технології, збільшити кількість робочих місць у регіоні та підвищити конкурентоспроможність на своїх ринках.

Очікується, що розмір необхідних інвестицій, які потрібно залучити, буде становити від 500 тис. до 1 млн дол. США.

Довідкова інформація

Soul Partners– інвестиційно-банківський бутик, який надає професійні фінансові консультації власникам бізнесу та інвесторам. Спеціалізується на залученні інвестицій, фінансування бізнесу, супроводі M&A угод та реструктиризації боргів.

Проект USAID «Економічна підтримка Східної України» є ініціативою, що розрахована на шість років (2018-2024) та має на меті покращити економіку Східної України у відповідь на агресію Росії. Цільові географічні регіони Проекту включають території Донецької та Луганської областей, які контролюються Урядом України, та окремі міста Приазов’я. Проект USAID робить особливий наголос на роботі з внутрішньо переміщеними особами, жінками, молоддю, ромами, ветеранами, людьми похилого віку, та іншими малопредставленими групами, щоб забезпечити їх участь в економічному успіхові регіону. Проект USAID також працює з місцевими та регіональними органами влади і недержавними структурами для визначення реалістичного бачення майбутнього економіки регіону.