Новини

Soul Partners визнано кращим інвестиційно-банківським бутиком у сфері TMT

У 2021 році інвестиційно-банківський бутик Soul Partners отримав престижну міжнародну нагороду журналу World Economic Magazine одразу в двох номінаціях.
Він був визнаний найкращим інвестиційно-банківським бутиком у сфері TMT в Україні у 2021 та отримав спеціальну нагороду за «Найкращу угоду із залучення акціонерного капіталу в Україні» у 2021 за залучення інвестицій для українського розробника AAA ігор «4A games» від китайського технологічного конгломерату Tencent.

Ігор Верхогляд, Керуючий Партнер Soul Partners:

«Протягом останніх 2 років наша команда закрила кілька визначних угод у секторі TMT, таких як ко-консультування щодо залучення акціонерного капіталу в розмірі 68 мільйонів доларів для Creatio, глобальної компанії з розробки програмного забезпечення, що базується в Україні, від американського інвестиційного фонду Volition Capital, та залучення інвестицій для розробника AAA ігор 4A Games від китайського Tencent - найбільшого в світі постачальника відеоігор.

Якщо говорити про останню, то для засновників, які зберегли контрольний пакет акцій і права на продукт, при цьому залучивши достатньо коштів для створення нової гри, це була справді виграшна ситуація. Загалом, ігрова індустрія в Україні стрімко розвивається. Сьогодні ринок характеризується привабливими мультиплікаторами, і ми знаємо, як залучити інвестиції на найбільш вигідних для власників умовах.»

Дана премія присуджується учасникам фінансових ринків в Європі, Америці, Азії та Африці за ефективність та видатні результати. Маючи на меті відзначити «галузевих новаторів на світовому фінансовому ринку», World Economic Magazine Award відзначає лише ті компанії, що “виділяються з натовпу та виходять за рамки, щоб якнайкраще задовільнити потреби своїх клієнтів”. З повним списком лауреатів премії 2021 року можна ознайомитись на сайті журналу.

Раніше цього року Soul Partners також був визнаний найкращим новим інвестиційним банком в Україні за версією Global Banking & Finance Awards.

Довідкова інформація

Soul Partners – інвестиційно-банківський бутик, який надає професійні фінансові консультації власникам бізнесу та інвесторам. Ми спеціалізуємось на залученні інвестицій, фінансуванні бізнесу, супроводі M&A угод. Компанія заснована в лютому 2018 двома інвестиційними банкірами: Віталієм Провоторовим та Ігорем Верхоглядом.