Новини

Soul Partners став кращим новим інвестиційним банком в Україні

Інвестиційно-банківський бутик Soul Partners отримав престижну міжнародну премію Global Banking & Finance Awards 2021 як кращий новий інвестиційний банк в Україні в 2021 році. Оцінка компанії здійснювалась на основі даних по реалізованих угодах.

Ігор Верхогляд, керуючий партнер Soul Partners:
«За 2020/21 наша команда реалізувала 5 угод із залучення інвестицій та з M&A, загальна вартість яких склала близько $100 млн. Визнання нашої роботи міжнародним бізнес-виданням Global Banking & Finance Review – це результат зусиль команди протягом трьох років, з моменту створення Soul Partners. І нам важливо, що результати нашої роботи стали помітні і на міжнародному рівні. Ми вибудовуємо довгострокові відносини з клієнтами та пропонуємо їм найвищі стандарти інвестиційно-банківських послуг. А результатом такого підходу, беззаперечно, стають реалізовані угоди»

Премія заснована у 2011 році відомим міжнародним бізнес-виданням Global Banking & Finance Review. Нагороди, що вручаються щороку, були створені для визнання компаній будь-якого розміру, які відомі у певних галузях у фінансовому світі. Видання аналізує роботу провідних фінансових компаній більш ніж в 150 країнах Західної, Центральної та Східної Європи, Північної та Південної Америки, Близького Сходу, Африки, Азійсько-Тихоокеанського регіону, та обирає серед них найкращих.
Вичерпний перелік переможців премії можна переглянути на сайті видання.

Довідкова інформація

Soul Partners – інвестиційно-банківський бутик, який надає професійні фінансові консультації власникам бізнесу та інвесторам. Ми спеціалізуємось на залученні інвестицій, фінансуванні бізнесу, супроводі M&A угод. Компанія заснована в лютому 2018 двома інвестиційними банкірами: Віталієм Провоторовим та Ігорем Верхоглядом.